Квітковий сон в ніч літнього сонцестояння

01.02.2022

Квітковий сон в ніч літнього сонцестояння

Луг для Icehotel

Принц Карл Філіп Едмунд Бертіль та Оскар Кайлберг з дня заснування бюро Bernadotte & Kylberg в 2012 дивують і захоплюють поціновувачів скандинавського дизайну.

Для відомого шведського Icehotel, що три декади зустрічає гостей в створених з арктичного льоду апартаментах вони відтворили ... шведський луг.

Сон при -5 ֯ С

Гості, що наважаться провести ніч в готельному номері при температурі -5 ֯ С, зможуть відчути радість, яку шведам дарує коротке, але, насичене фарбами та запахами літо.

В процесі створення декору було обрано шматок льоду, з найменшою кількістю бульбашок. Засновник Icehotel буквально вказав на найтихішу ділянку річки з найпрозорішою кригою, і з того місця народився готельний номер.

Процес створення

Процес створення композиції з льоду та зрізаних квітів досить складний.

Спочатку з льоду вирізається рамка та на її тлі аранжуються свіжі квіти "точнісінько як в шведських луках". Потім квіти обприскуються водою, яка миттєво замерзає, закриваються "кришкою" з льоду. Вся конструкція герметично запечатуються.

Скільки картини луків будуть мати таких саме свіжий та яскравий вигляд? Кайлберг, посміхається і зазначає: "Чотири місяців? П’ять? Не відомо, адже ніхто раніше такого не робив".

Фото Magnus Mårding.

Більше про готель за посиланням: Midsummer nights dream at Icehotel

Повернутися до блогу